EVERYTHING ABOUT CAZARE REVELION 2024

Everything about cazare revelion 2024

Everything about cazare revelion 2024

Blog Article

hotel predeal 4 steleLegumele probabil erau cele ramase de ziua anterioara, foarte proaste calitativ. In in addition ni s-a cerut de catre agentie sa platim forty de lei pe zi pentru masa copilului de four ani. Dupa two zile de negocieri am primit pana la urma banii inapoi pentru masa copilului. Voi reveni la hotel dar fara mic dejun

preturile restaurantului sunt mari fata de alte restaurante din zona, meniul nu este actualizat dpdv al preturilor, personalul de servire este insuficient, personalul de la curaenie prefera sa intrebe daca ai nevoie de ceva, in loc sa faca ceea ce ar trebui sa faca zilnic (am avut four nopi de cazare, nu s-a schimbat lenjeria patului, i curaenie in camera s-a facut intr-o singura zi, pentru ca am cerut in mod expres, altfel doar s-a luat gunoiul)

Puteti muta cu mouse-ul punctele de plecare sau destinatie. Puteti adauga puncte intermediare completand orasele interemediare separate cu virgula. Puteti ajusta traseul tragand cu mouse-ul de linia albastra.

Pe thirteen ianuarie are loc evenimentul Vineri 13 la Lovin' Winebar & Bistro, alături de Cheese Up. Știm deja că va fi cu supă cremă de brânză, grilled cheese sandvici, desert de dulce amintire a Crăciunului.

Un hotel curat cu o camera foarte mare si frumoasa(am avut camera dubla superioara cu balcon) si cu un mic dejun foarte bun.

am stat in dubla de 4 stele si vreau sa zic ca camera este f mare nici in turcia nu am stat in asa camera mare,patul imens am dormit 3 persoane lejer(2 adulti si un copil) un mic balcon ,piscina interioara cu apa care are 29 de grade,un jacuzzi cu apa 35 de grade sauna, Physical fitness si proceduri spa dar cu preturi cam piperate.mancarea la restaurantul hotelului buna preturi pt toate buzunarele.au si o sala de bowling f buna

Be the very first to be aware of and let us send out you an e-mail when Cofetaria Irilena posts information and promotions. Your email tackle won't be pensiuni predeal cu piscina useful for some other purpose, and you'll unsubscribe Anytime. Subscribe

Hotelul booking predeal Carmen ofera acces gratuit la centrul spa. Puteti confront o baie în piscina interioara încalzita, va puteti relaxa in cada cu hidromasaj si puteti utiliza sauna uscata sau sala trasee predeal de Conditioning.

La baie bateria de la ghiuveta file mica ma hoteluri in predeal chinuiam sa-mi bag mainile sub ea sa le spal.majoritatea obiectelor sanitate de slaba calitate dar cu component frumos.

Echipa Immediate Booking tine legatura permanenta cu hotelurile si pensiunile publicate in web page pentru a actualiza in cat mai scurt timp informatia publicata.

utsakia”. The Greek cuisine has a long custom so whichever your preferences are, we have been confident you’ll locate one thing you’ll adore here (Vegetarian options out there).

Comandă tort on the web, la domiciliu, în Predeal, indiferent dacă este un tort aniversar sau un tort personalizat este o metodă speedyă de a encounter o surpriză plăSlashă.

Dei am avut camera spre strada, cu geamurile inchise nu se auzea foarte tare zgomot de la maini. Micul dejun variat i de calitate. Particular foarte dragu.

Oaspeţii treatment călătoresc în scop de afaceri vor găsi aici 2 săli de conferinţe echipate club predeal complet, treatment pot găzdui în total până la 500 de persoane.

Report this page